Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 4126 kJ / 987 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 51.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 1018.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta casera
50min
Kétchup
1u.
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 godz.
Chucrut
96h
Foie gras (al vacío)
72h
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Concentrado de choriceros o ñoras
20min
Paté de higaditos de pollo
4ωρ. 15 λεπτ.
Ajos confitados
30 min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Concentrado de caldo de carne
45min