Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Día 1
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 2
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 3
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 4
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
- Besin Değeri
- şuna göre 440 g
- Kalori
- 2920 kJ / 698 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 150.8 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 23.6 g
- Sodyum
- 13.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan de trigo con masa madre
15ωρ.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15ωρ.
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h
Masa madre de trigo
96h