Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 80 g vinho branco
- 250 g cabeça e espinha de peixe cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g bolbo de funcho cortado em pedaços
- 80 g cenoura cortada em pedaços
- 4 folhas de limoeiro
- 1 pé salva fresca
- 2 pés de hortelã
- 1 c. chá de pimenta rosa em grão
- 2 cravinhos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Cabrito assado
16h
Manteiga de manjericão
10min
Caldo de legumes - TM5
30 Min
Fumet de camarão
15 min.
Caldo de carne
40min
Beringela com feta e malagueta
6 godz. 35 min
Risoto de línguas de bacalhau
55 min
Laksa de camarão e frango
50 Min
Peixe ao sal
1 Std.
Risoto de dourada
1 Std.
Burras em vinho tinto
12h 55min