Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de chair de crabe frais, émiettée
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 70 g de farine de sarrasin
- 3 gros œufs (63-73 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche poire-caramel
9h 15min
Eclairs saumon-Passion
2h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2h 30min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Petits sablés au pesto rosso
2h
Bouchées boudin-pomme
1 godz. 30 min
Choux au tarama
1 godz. 45 min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30min