Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di salmone con patate e zucchine
1 Std. 15 Min
Sorbetto Champagne e pompelmo
8h 15 min
Bianco e nero con noci e miele
3h 20 min
Plumcake salato con polpa di granchio
1j
Fagottini al cioccolato
7h 45 min
Nasello in salsa all'arancia
2j 30 menit
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Chifeletti
1j 30 menit
Grissini cipolla e pancetta
3sa
Cassola cagliaritana
1j
Insalata di pollo e avocado
30 min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1j