Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ossibuchi ai funghi
3h 30min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
45 min
Braciole pugliesi
1h
Pane intrecciato dolce
4h
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Cheeseburger di maiale e prosciutto
45 min
Involtini lucani
50 min
Chifeletti
1h 30 min
Sformatini di riso tricolore
1h 25 min
Mini soufflé
1h 15min
Torta di tagliolini
4h