Gluten free chicken and leek pies

Gluten free chicken and leek pies

4.3 64 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 3sa 20 dk
6 portions

Malzemeler

Pie filling
  • water
    800 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved
    500 g
  • carrot cut into pieces
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • black peppercorns
    ½ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • skinless chicken thigh fillet
    700 g
  • salted butter
    60 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • gluten free cornflour
    30 g
Pastry
  • cheddar cheese (mature)
    50 g
  • gluten free flour mix (see Tips)
    400 g
  • unsalted butter
    200 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • egg
    1
  • wholegrain mustard (gluten free)
    40 g
  • water
    3 tbsp
  • arrowroot flour for dusting
  • egg yolk
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1330.7 mg
Protein 32.5 g
Kalori 3933.5 kJ / 936.5 kcal
Yağ 60.3 g
Lif 7.4 g
Doymuş Yağ 35.4 g
Karbonhidrat 62.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...