Gluten free scones

Gluten free scones

3.0 22 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
8 portions

Malzemeler

  • blanched almonds
    80 g
  • rice flour (see Tips)
    140 g
  • potato starch
    80 g
  • arrowroot flour plus extra for dusting
    40 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve
    80 g
  • egg yolk
    1
  • full cream milk plus extra for glazing
    100 g
  • jam to serve
  • double cream to serve

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 289 kcal / 1214.1 kJ
Protein 4.1 g
Yağ 17.3 g
Karbonhidrat 28.9 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Sodyum 169.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...