Gluten free scones
TM6 TM5 TM31

Gluten free scones

3.0 (22 değerlendirme)

Malzemeler

  • 80 g blanched almonds
  • 140 g rice flour (see Tips)
  • 80 g potato starch
  • 40 g arrowroot flour, plus extra for dusting
  • 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
  • 1 egg yolk
  • 100 g full cream milk, plus extra for glazing
  • jam, to serve
  • double cream, to serve

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1214.1 kJ / 289 kcal
Protein
4.1 g
Karbonhidrat
28.9 g
Yağ
17.3 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Lif
1.9 g
Sodyum
169.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler