
Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free scones
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
8 portions
Malzemeler
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
289 kcal /
1214.1 kJ
Protein
4.1 g
Yağ
17.3 g
Karbonhidrat
28.9 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Sodyum
169.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda