Pappadums with mint and coriander chutney

Pappadums with mint and coriander chutney

3.7 7 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 50 dk
15 portions

Malzemeler

Pappadums
  • water
    180 g
  • whole black urad dal whole or split, husks removed (see Tips)
    400 g
  • fine salt
    1 tsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying
    1 tbsp
Mint and coriander chutney
  • fresh mint leaves only
    12 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    10 sprigs
  • fresh long green chilli cut into halves and deseeded
    1
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • lime juice only (approx. 20 g)
    1
  • natural yoghurt
    150 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portions

Sodyum 310.2 mg
Protein 7.2 g
Kalori 479.1 kJ / 114.1 kcal
Yağ 2.2 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 0.5 g
Karbonhidrat 14.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...