Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di sale grosso
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
350
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 350 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 163 kJ / 39 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine veloci
3h 10min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Piadina romagnola
15min
Biscotti da inzuppo
45 min
Panini all'olio
3h 10min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Grissini di pane
4h
Nodini mediterranei
3h 50min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Il pane di Altamura
4h