Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- ½ spicchio di aglio
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 125 g di pomodori pelati
- 500 g di fagioli borlotti lessati e scolati (vedere varianti)
- 600 g di acqua
- 125 g di pasta secca corta tipo ditalini o cannolicchi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Minestra di riso e ceci
30 min
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e ceci (TM6)
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Pasta e fagioli
40 min
Pasta e fagioli
50min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min