Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipollotto a metà
- 100 g di speck a cubetti
- 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al forno veloce
45 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Involtini di prosciutto
35 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 Min
Cordon bleu di melanzana
1h
Pane cicci
4h 30min
Polpette di peperoni
1h
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Rotolo di frittata
45 Min