Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
P/ ralar
- 80 g queijo parmesão
Caldo
- 1500 g água
- 150 g cebola cortada em quartos
- 10 g salsa
- ½ talo de aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g tamboril cortado em pedaços
- 35 g azeite
Risoto
- 80 g bolbo de funcho
- 150 g alho-francês
- 10 pés de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 80 g vodka
- 350 g arroz p/ risoto
- 50 g manteiga
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto à alentejana
30 Min
Arroz de tamboril
40 λεπτ.
Risoto preto com chocos
1h
Risoto de peru e espargos
40 λεπτ.
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto de laranja com pato
35 Min
Risoto de bacalhau com grão
40 λεπτ.
Risoto de polvo
1h 10min
Risoto de dourada
1h