Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable Biryani
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
Rice
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
ghee50 g
-
basmati rice rinsed300 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
curry powder1 Tbsp
Vegetables
-
water1000 g
-
waxy potatoes peeled, diced (2 cm)150 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
frozen green peas150 g
-
cashew nuts75 g
-
sultanas50 g
Sauce
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice1 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11.4 g
Kalori
1937 kJ /
463 kcal
Yağ
24.7 g
Karbonhidrat
48.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A Taste of India
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Coconut Dhal
20 dk
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 dk
Lentil Curry (Dahl)
30 dk
Stuffed Parathas
1sa 20 dk
Tarka Dal
9sa 5 dk
Paneer Makhani
1sa
Chick Pea Curry
35 dk
Cape Malay Vegetable Curry
35 dk
Cauliflower Stuffed Parathas
45 dk
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 dk
Chana Masala
45 dk
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 dk