Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
veya light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
veya cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982 kJ / 713 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honeyed Chicken
25min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 Std. 15 Min
Bloody Mary Soup
25min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45min
Apple Punch
30 Min
Chicken Cacciatore
50min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Stuffed vegetables
1h 5min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1hod. 30min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min