Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
veya light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
veya cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982 kJ / 713 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Steamed Bread Rolls
2h 10min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Spaghetti carbonara
40min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min