Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1717 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.17 g
- Karbonhidrat
- 2.75 g
- Yağ
- 40.33 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Alcachofas en aceite
1 Std. 40 Min
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Cuajado de leche con yogur de cabra
2h 5min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3hod.
Codornices en escabeche de boletus
25h
Crema de boletus
1 godz. 35 min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Bisque de bogavante
50 Min
Flores de alcachofa
2 Std.