Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1717 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.17 g
- Karbonhidrat
- 2.75 g
- Yağ
- 40.33 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras (al vacío)
72 godz.
Fumet de pescado y gambas
20min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Bisque de bogavante
50min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Palmeras con tapenade
30min
Trufas picantes de chocolate (Chocolat)
1 Std. 20 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Berberechos al vapor con lima
20min
Foie de pato
33h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Arroz con bogavante
1 Std.