![Pane alla birra Pane alla birra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E16A0951-FA02-4D87-90B4-507C63E746E9/Derivates/115A5373-F985-49D1-87C3-BBC4C3127D32.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane multicereali
17h 30min
Pane tipo ciabatta
26h
Pane barese
6h 15min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min