Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min