Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 0 - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al latte
4h 50min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Panini all'olio
3h 10 min
Gnocco emiliano
4h 50min
Mantovanine
2h 45min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Crackers classici
3h
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Pane scugnizzo
2h
Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min