
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser lauwarm
- 20 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel halbiert
- 20 g Butter weich, in Stücken
- 120 g Milch
- 400 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 EL krause Petersilie gehackt
- ½ TL Majoran
- Öl zum Bestreichen
- 30 g Bärlauchblätter, frisch in feinen Streifen
- 150 g Feta in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 567 kcal / 2373 kJ
- Protein
- 17 g
- Yağ
- 20 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Lif
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 989 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 dk
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 dk
Bärlauchcremesuppe
30 dk
Gebackene Hollerstrauben
30 dk
Gebackene Holunderblüten
1sa 30 dk
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 dk
Kirschenstrudel
1sa 45 dk
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 dk
Bärlauch-Schupfnudeln
1sa 20 dk
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1sa 30 dk
Gebackene Erdäpfelnudeln
1sa 20 dk
Kräuterschöberlsuppe
35 dk