Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser, lauwarm
- 20 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Milch
- 400 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 EL krause Petersilie, gehackt
- ½ TL Majoran
- Öl zum Bestreichen
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2373 kJ / 567 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 989 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40 min.
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 Std. 20 Min
Bärlauch-Schupfnudeln
1 Std. 20 Min
Kirschenstrudel
1h 45min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Apfelschlangerl
2 Std.
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 Std. 30 Min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1 Std. 20 Min