紅燒茄子

紅燒茄子

3.1 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 1 大匙
  • 辣豆瓣醬
    1 大匙
  • 150 克
  • 鴨血 洗淨,切塊(約3公分)
    150 克
  • 酒釀
    1 大匙
  • 茄子 切段(約4公分)
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 香油 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 切成蔥花,裝飾用
    1 枝

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 5.4 g
Kalori 602 kJ / 144 kcal
Yağ 9.8 g
Lif 2.8 g
Karbonhidrat 11.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...