馬鈴薯燉牛肉

馬鈴薯燉牛肉

4.1 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
2 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 洋蔥 切片
    300 克
  • 牛肉 (梅花部位),切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切滾刀(約3公分)
    100 克
  • 500 克
  • 日式醬油
    5 大匙
  • 2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 ½ 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)
    500 克
  • 少許,調味用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 27.9 g
Kalori 2045 kJ / 487 kcal
Yağ 7.3 g
Lif 7.5 g
Karbonhidrat 83 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...