Cihazlar ve Aksesuarlar
馬鈴薯燉牛肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
洋蔥 切片300 克
-
牛肉 (梅花部位),切塊200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切滾刀(約3公分)100 克
-
水500 克
-
日式醬油5 大匙
-
糖2 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 ½ 大匙
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)500 克
-
鹽 少許,調味用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
27.9 g
Kalori
2045 kJ /
487 kcal
Yağ
7.3 g
Lif
7.5 g
Karbonhidrat
83 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
KONNICHIWA日本風
11 Tarif
Tayvan
Tayvan