Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 470 g Weizenmehl Type 550
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g natives Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 - 4 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Tomaten-Focaccia
2h 10 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Risotto
30 min
Focacce mit Oliven
2h
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min