Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 470 g Weizenmehl Type 550
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g natives Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 - 4 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
50min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Focaccia mit Tomaten
40min
Risotto milanese
35min
Tomaten-Focaccia
2h 10 min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Rosmarin Focaccia
2h 30 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min