Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel frische Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Kartoffeln, gekocht, abgekühlt, in Stücken
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 EL Oregano, getrocknet
- ½ - 1 TL grobes Salz, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Tomaten
40min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Focaccia auf apulische Art
1h 40 min.
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1h 40 min.
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Knusprige Focaccia
2h 10min
Focaccine
2 Std.
Tomaten-Focaccia
2h 10min