Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel frische Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Kartoffeln, gekocht, abgekühlt, in Stücken
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 EL Oregano, getrocknet
- ½ - 1 TL grobes Salz, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kanelboller
2h 20min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Focaccia mit Tomaten
40min
Tomaten-Focaccia
2h 10 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min