Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 310 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint, z. B. mit Sardellen, halbiert (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3043 kJ / 727 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Melanzane alla Parmigiana
1sa 10 dk
Grissini
1 Std. 30 Min
Tomaten-Focaccia
2hod. 10min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Baguettes d' Épi
17 Std.
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48h
Pinsa classico
12h 50min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min