Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 310 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint, z. B. mit Sardellen, halbiert (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3043 kJ / 727 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
2j 30 menit
Spätzle
30 Min
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2u. 45min
Maultaschen
2j 30 menit
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Focaccia mit Rosmarin
1u.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Pinsa classico
12sa 50 dk
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.