Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 310 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint, z. B. mit Sardellen, halbiert (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3043 kJ / 727 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinnete
2j
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48h
Laugen-Bagels mit Lachs und Frischkäse-Senf-Creme
2j 30 menit
Spätzle
30 min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2j
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1j 30 menit
Gnocchi mit Salbeibutter
2j
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min
Baguettes d' Épi
17 Std.
Pinsa classico
12 Std. 50 Min
Allgäuer Seelen
1j 20 menit