Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
- 1 - 2 EL Wasser (isteğe bağlı)
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und zum Kochen der Ravioli
- Mehl zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1880 kJ / 449 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1u. 30min
Vegetarische Maultaschen
1h
Gnocchi mit Salbeibutter
2u.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Ravioli alla napoletana
1h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1u. 30min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1u. 30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Pilz-Cannelloni
1h 35min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min