Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
- 1 - 2 EL Wasser (isteğe bağlı)
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und zum Kochen der Ravioli
- Mehl zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1880 kJ / 449 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgerbrötchen (Buns)
1sa 30 dk
Ravioli alla napoletana
1h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Gnocchi mit Salbeibutter
2sa
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1sa 50 dk
Vegetarische Maultaschen
1h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1sa 30 dk
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Gefüllte Kartoffelrösti
1h
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Pilz-Cannelloni
1h 35min