Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
veya 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
veya 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 659 kJ / 157 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1 Std. 20 Min
Pasta all'amatriciana mit Erdbeer-Tomaten-Sauce
1 godz.
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Waffeln
50min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Ricotta
20h 30min
Schinken-Käse-Stangen (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Pizza mit Reismehlteig
1 Std. 20 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Flammkuchen mit geräucherter Gänsebrust
1 godz. 30 min
Focaccia auf apulische Art
1h 40 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min