Cihazlar ve Aksesuarlar
酸菜乾筍肉片清湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1500 克
-
嫩薑 切片10 克
-
筍乾 (筍乾片)50 克
-
雪菜 取酸菜心,切片100 克
-
米酒1 茶匙
-
五花肉 (五花火鍋肉片)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.6 g
Kalori
858.4 kJ /
205.4 kcal
Yağ
18.4 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
1.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
好簡單3步驟
11 Tarif
Tayvan
Tayvan