酸菜乾筍肉片清湯

酸菜乾筍肉片清湯

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 1500 克
  • 嫩薑 切片
    10 克
  • 筍乾 (筍乾片)
    50 克
  • 雪菜 取酸菜心,切片
    100 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 五花肉 (五花火鍋肉片)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 7.6 g
Kalori 858.4 kJ / 205.4 kcal
Yağ 18.4 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 1.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...