Cihazlar ve Aksesuarlar
龍井雞湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
龍井茶葉15 克
-
水1500 克
-
薑 切片20 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊,先以滾水川燙700 克
-
紅棗 (約15克)5 顆
-
枸杞1 茶匙
-
甘草3 片
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散150 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
26.6 g
Kalori
1887.7 kJ /
451.6 kcal
Yağ
29.7 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
18.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
吃茶.品茶
10 Tarif
Tayvan
Tayvan