Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 白米, 洗淨、瀝乾
- 100 克 新鮮综合菇類 (如:鴻喜菇、雪白菇等),切小塊
- 100 克 新鮮香菇, 切小塊
- 50 克 新鮮九層塔, 洗淨,只取嫩葉
- 2 大匙 油
- ½ 茶匙 醬油
- 4 顆 蛋, 稍微打散
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1150 克 水
- 20 克 昆布, 剪小段(約2公分)
- 200 克 洋蔥, 切絲
- 100 克 紅蘿蔔, 切條
- 2 大匙 素蠔油
- 1 大匙 味醂
- 50 - 70 克 味噌, 視個人喜好鹹度調整
- 80 克 高麗菜葉, 切塊
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1722 kJ / 411 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 57.1 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.4 g