客家腐乳醬蒸魚片

客家腐乳醬蒸魚片

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
2 人份

Malzemeler

  • 鱸魚 (約400克),只取魚身,切片
    1 隻
  • 蒜頭
    2 粒
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切丁
    5 克
  • 切絲
    1 根
  • 豆腐乳 (約20克)
    2 塊
  • 1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 600 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 22.8 g
Kalori 726 kJ / 173 kcal
Yağ 5.6 g
Lif 0.4 g
Karbonhidrat 3.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...