Cihazlar ve Aksesuarlar
客家腐乳醬蒸魚片
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
2 人份
Malzemeler
-
鱸魚 (約400克),只取魚身,切片1 隻
-
蒜頭2 粒
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切丁5 克
-
蔥 切絲1 根
-
豆腐乳 (約20克)2 塊
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水600 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
22.8 g
Kalori
726 kJ /
173 kcal
Yağ
5.6 g
Lif
0.4 g
Karbonhidrat
3.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan