Cihazlar ve Aksesuarlar
滷桂竹筍
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
乾香菇 洗淨30 克
-
水800 克
-
黑麻油20 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段(約5公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 略拍扁15 克
-
醬油120 克
-
冰糖30 克
-
八角1 粒
-
滷包 (約15克)1 包
-
冬菜20 克
-
桂竹筍 切條(約5公分)250 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Protein
20.5 g
Kalori
2267.8 kJ /
552.9 kcal
Yağ
21.2 g
Lif
21.4 g
Karbonhidrat
85 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan