滷桂竹筍

滷桂竹筍

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
1 完整食譜

Malzemeler

  • 乾香菇 洗淨
    30 克
  • 800 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 切段(約5公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 略拍扁
    15 克
  • 醬油
    120 克
  • 冰糖
    30 克
  • 八角
    1 粒
  • 滷包 (約15克)
    1 包
  • 冬菜
    20 克
  • 桂竹筍 切條(約5公分)
    250 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜

Protein 20.5 g
Kalori 2267.8 kJ / 552.9 kcal
Yağ 21.2 g
Lif 21.4 g
Karbonhidrat 85 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...