Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butter
- 100 g Weißwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
-
1
TL Minze, frisch, gehackt
veya 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Rinderfilet-Steaks (ca. 500 g, je 2,5 cm dick)
- 4 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert
- 12 Oliven (grün oder schwarz)
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1000 g Wasser
- 200 g Basmatireis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 1.5 g
Alternatif tarifler
Tobago Fisch-Hotpot
40 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1h 15min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Bolitos in Tomatensauce
1h
Honig-Limetten-Hähnchen mit Mango-Chutney
1h 15min
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50 min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h