Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 140 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 16 Garnelen, roh, geschält, TK
- 250 g Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
- 16 Champignons, klein
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1000 g Wasser
- 250 g Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1 Std. 20 Min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13h 15 min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Lamm-Kebab
35min
Grünspargel-Laksa
30 Min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1 Std. 30 Min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 Min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2h 40min
Schwammerlantipasti
1 Std. 10 Min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Rucolasalat mit Granatapfel - Gavurdağ Salatası
20min