Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos

Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos

5.0 12 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 30 dk
6 doses

Malzemeler

Robalo
  • mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho-limão, manjericão, funcho e salsa)
    15 g
  • água
    250 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • sal
    3 c. chá de
  • limão cortado em rodelas
    1
  • robalo (1500 g aprox.)
    1
Arroz
  • dentes de alho
    2
  • chalota
    40 g
  • azeite
    30 g
  • água
    500 g
  • champanhe
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • arroz agulha
    350 g
  • avelã torrada
    15 g
  • pinhões torrados
    15 g
  • pistácio torrado
    15 g
  • amêndoa torrada
    15 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1825.2 mg
Protein 87.3 g
Kalori 4520.2 kJ / 1080.4 kcal
Yağ 20.4 g
Lif 6 g
Doymuş Yağ 3.4 g
Karbonhidrat 116.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...