Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 chiles de árbol secos
- 2 chiles pasilla, sin venas ni semillas
- 3 chiles anchos, sin venas ni semillas
- 5 dientes de ajo, asados
- 5 pimientas gordas
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cditas de orégano
- 1 cdita de mejorana
- 10 g de jengibre, asado
- 1 clavo de olor
- 10 g de ajonjolí, tostado
- 170 g de jugo de naranja
- 250 g vinagre de manzana
- 5 cditas de sal
- 1500 g espaldilla de carnero, en trozos
- 450 g de cebolla (300 g en trozos y 150 g asada)
- 1800 g de agua
- 180 g de jitomate, asado
- de cilantro picado para acompañar
- limones para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1340 kJ / 319 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de molcajete
10min
Chicharrón en salsa verde
25min
Pozole de mariscos
1h 15min
Cebollitas con chile habanero y piña
10min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Quesadillas de chicharrón prensado
30min
Enchiladas de mole rojo
1h
Caldo de camarón
40min
Agua de horchata
15 Min
Helado de Pasta de Morelia
10min
Birria
1h
Asado de boda
25min