Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre doux, et un peu pour le plat
- 1 c. à café de sauge déshydratée, hachée
- 600 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 50 g de farine de blé
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 300 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de gruyère, râpé
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1604.3 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 24.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 269.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1h 35min
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15min
Flan au brocoli
1h 20min
Gratin de courgette à la provençale
40min
Tarte croustillante carotte et courgette
1h
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Flan de butternut au citron
50min
Quiche carotte-cumin
1h
Flan de patate douce
40min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 Std. 5 Min
Chou-fleur en soufflé
55min