Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de champagne
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de cassonade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Değerlendirme yok
Braisade d'agneau
Değerlendirme yok
Sabayon au cidre
15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Sabayon
15min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15 godz.
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Crème brûlée à la Passion
3h 45 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min