Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Germteig
- 120 g Milch
- 40 g Staubzucker
- 20 g frische Germ
- 80 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Weizenmehl, universal
- 2 Eidotter
- 1 EL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
Zimtstreusel und Fertigstellung
- 130 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Feinkristallzucker
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1000 g Zwetschken, frisch
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 13 mg
Alternatif tarifler
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Ölkuchen mit Marillen
1 Std.
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Ribiselgelee
55 Min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.
Buchteln mit Powidl
2sa 20 dk
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min