Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1855 kJ / 443 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 131 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Ribiselschnitten
1 Std.
Punschkrapferl
1h 5min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Ribiselgelee
55min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Marillenmarmelade
35min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min