Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1855 kJ / 443 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 131 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osternest aus Germteig
2h
Rumschnitten
50 min
Polsterzipfl
2h 10 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Ribiselgelee
55 min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Marillenkuchen
1h 30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Ribiselschnitten
1h
Zwetschkenröster
1h 30min