Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1855 kJ / 443 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 131 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade
35 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Ribiselschnitten
1 Std.
Ribiselgelee
55 Min
Omas Schokoladenobstkuchen
55 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Malakofftorte
10h 20min
Schnelle Biskuitroulade
30 Min