Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥爆雙魷
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
薑 切絲20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 枝
-
香油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
烏醋1 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
乾魷魚 以清水泡發,切花後切片250 克
-
花枝 去內臟皮膜,切花後切片250 克
-
蔥 切段50 克
-
蒜苗 切斜片30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
48.8 g
Kalori
1303 kJ /
311 kcal
Yağ
9.3 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
8.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
胃口大開下飯菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan