蔥爆雙魷
TM5 TM6

蔥爆雙魷

5.0 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 20 克 油
  • 20 克 薑, 切絲
  • 1 枝 新鮮紅辣椒, 切斜片
  • 1 茶匙 香油
  • 1 大匙 米酒
  • 1 茶匙 烏醋
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 茶匙 醬油
  • 1 小撮 鹽
  • 250 克 乾魷魚 ,以清水泡發,切花後切片
  • 250 克 花枝, 去內臟皮膜,切花後切片
  • 50 克 蔥, 切段
  • 30 克 蒜苗, 切斜片

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1303 kJ / 311 kcal
Protein
48.8 g
Karbonhidrat
8.4 g
Yağ
9.3 g
Lif
0.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler