Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 50 g de brandy
- 1000 g de anillas de calamar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (isteğe bağlı)
- 1 punta de cuchillo de tinta de calamar
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 942 kJ / 225 kcal
- Protein
- 24.34 g
- Karbonhidrat
- 6.94 g
- Yağ
- 11.14 g
- Lif
- 1.27 g
Alternatif tarifler
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Calamares en escabeche rojo
55 min
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Calamares encebollados
1h
Fumet de pescado y gambas
20 min
Chipirones a la marinera
25 min
Calamares a la mallorquina
1h
Fabes con almejas
30 min
Rape en salsa americana
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40 min