Tagliatelle fresche ai funghi porcini

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

Pasta
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 4 uova grandi
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 ½ spicchio di aglio
  • 75 g di olio extravergine di oliva
  • 230 - 280 g di funghi porcini freschi a fette
    75 g di funghi porcini secchi, a fette
  • 2 ¼ cucchiaino di sale
  • 1500 g di acqua
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1535.8 mg
Protein 14.5 g
Kalori 2043.4 kJ / 488.4 kcal
Yağ 20.8 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 59.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...