Galletto ripieno con funghi e salsiccia

Galletto ripieno con funghi e salsiccia

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di cipolla bianca
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 230 g di salsiccia di maiale a pezzetti
  • 150 g di funghi porcini freschi a fettine
  • 1 galletto disossato, pronto per la farcitura (1.5/2 kg circa)
  • 30 g di burro fuso
  • 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 600 g di patate pelate e a tocchetti
  • 2 pizzichi di sale

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1099.8 mg
Protein 57.5 g
Kalori 2555 kJ / 610.8 kcal
Yağ 34.4 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 7.4 g
Karbonhidrat 18.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...