Gnocchi di patate con crema allo zafferano

Gnocchi di patate con crema allo zafferano

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porzioni

Malzemeler

Gnocchi di patate
  • 110 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 1070 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
  • 530 g di farina tipo 00
  • 1 uovo grande
  • 2 cucchiaini di sale
Crema allo zafferano
  • 1 ½ scalogno a metà
  • 65 g di burro
  • 470 g di acqua
  • 3 bustine di zafferano in polvere
  • 450 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 ½ cucchiaino raso di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1069.8 mg
Protein 20.4 g
Kalori 2657.8 kJ / 635.3 kcal
Yağ 29.8 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 16.8 g
Karbonhidrat 76.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...