Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro, a pezzi
- 120 g di salmone affumicato, a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di Cognac
- 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2590.3 kJ / 619 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 65.7 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 647.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittatina alle zucchine
30 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Pappardelle alla papalina
30 min
Bocconcini di carote e patate
40 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Pasta alla carcerata
30 min
Penne risottate ai gamberi
30 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 Min