Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
- 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
-
200
g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
veya 200 g Beeren, gemischt, TK, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 232 mg
Alternatif tarifler
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4 Std. 20 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3 godz. 45 min
Kürbiskernparfait
5 godz. 45 min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Marillenmarmelade
35min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min