Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
- 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
-
200
g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
veya 200 g Beeren, gemischt, TK, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 232 mg
Alternatif tarifler
Joghurt-Kokos-Creme
20 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4j 35 menit
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50 min
Panna Cotta
3h 40min
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3 godz. 45 min
Schneewittchentorte
5h
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min