Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung
- 300 g Kletzen (Dörrbirnen)
- 600 g Wasser
Nudelteig
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl
- 2 Eier
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL Salz
Fülle
- 100 g Zucker
- 2 EL Semmelbrösel
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- 1 Prise Salz
- ½ Zitrone, Saft gepresst
- 300 g Bröseltopfen
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 150 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- Weizenmehl, griffig, für die Arbeitsfläche
- ½ TL Zimt, gemahlen
- rote Ribisel, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3047 kJ / 728 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 10.3 g
Alternatif tarifler
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2 Std. 55 Min
Zuckerreinkerl
2 Std. 50 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3 Std. 45 Min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 Std. 45 Min
Marillenknödel
1h 15min
Kärntner Kasnudln
1h 45min
Topfenstrudel
2h 10 phút
Ritschert
1h
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Kärntner Reindling
2h 40min
Kärntner Kasnudeln
1h 45min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40 min.