Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung
- 300 g Kletzen (Dörrbirnen)
- 600 g Wasser
Nudelteig
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl
- 2 Eier
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL Salz
Fülle
- 100 g Zucker
- 2 EL Semmelbrösel
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- 1 Prise Salz
- ½ Zitrone, Saft gepresst
- 300 g Bröseltopfen
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 150 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- Weizenmehl, griffig, für die Arbeitsfläche
- ½ TL Zimt, gemahlen
- rote Ribisel, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3047 kJ / 728 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 10.3 g
Alternatif tarifler
Kärntner Kasnudln
1h 45 min
Faschingskrapfen
2h 45min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40 min
Grießknöderl mit Nougatfülle
3h 40 min
Marillenknödel
1h 15 min
Cremeschnitten
4h
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Topfenmäuse
1 Std.
Kärntner Kasnudeln
1h 45 min
Topfenstrudel
2h 10 min
Kärntner Reindling
2小时 40 分钟