Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung
- 300 g Kletzen (Dörrbirnen)
- 600 g Wasser
Nudelteig
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl
- 2 Eier
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL Salz
Fülle
- 100 g Zucker
- 2 EL Semmelbrösel
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- 1 Prise Salz
- ½ Zitrone, Saft gepresst
- 300 g Bröseltopfen
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 150 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- Weizenmehl, griffig, für die Arbeitsfläche
- ½ TL Zimt, gemahlen
- rote Ribisel, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3047 kJ / 728 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 10.3 g
Alternatif tarifler
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 Std. 20 Min
Ritschert
1 godz.
Faschingskrapfen
2h 45min
Preiselbeerkonfitüre
20 Min
Hasenöhrl
1 godz.
Kärntner Kasnudeln
1 godz. 45 min
Frittatenrouladen
40 min
Kärntner Kasnudln
1 godz. 45 min
Zuckerreinkerl
2 godz. 50 min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Omas Kärntner Reindling
2 Std. 25 Min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min