Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Rosinen (isteğe bağlı)
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- 4 Eier, getrennt
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 30 g Feinkristallzucker
- 15 g Vanillezucker
- 3 EL Sauerrahm
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 EL Butter, zum Backen in der Pfanne
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 分钟
Topfenschmarrn
50 分钟
Mohnnudeln
1h 30min
Apfelauflauf mit Milchreis
1小时 15 分钟
Grießauflauf
1h 30min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 分钟
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1小时 10 分钟
Scheiterhaufen
1h 30min
Topfengolatschen
50 分钟