Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Rosinen (isteğe bağlı)
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- 4 Eier, getrennt
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 30 g Feinkristallzucker
- 15 g Vanillezucker
- 3 EL Sauerrahm
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 EL Butter, zum Backen in der Pfanne
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Reisauflauf mit Äpfeln
1 godz. 45 min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Topfengolatschen
50 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 Min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Scheiterhaufen
1 Std. 30 Min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 Std. 5 Min
Ribiselschnitten
1 Std.