![Velouté frais d'amande "ajo blanco" Velouté frais d'amande "ajo blanco"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C4911D9-3432-4242-9177-F40266D28FED/Derivates/B6A948FC-EE16-4ECD-9C48-D19B840BC270.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'amandes émondées
-
70
g de pain dur, coupé en morceaux
veya 70 g de biscottes, en morceaux - 1 - 2 gousses d'ail, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 750 g d'eau
- 5 g de vinaigre de xérès
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
-
200
g de raisin frais, pour la finition
veya 200 g de pommes, coupées en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2282 kJ / 550 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25 Std. 10 Min
Chutney de carotte, abricot sec et cardamome
1 Std. 20 Min
Pesto d'algues nori
20 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1u. 15min
Soupe glacée aux amandes
1u. 15min
Pesto coriandre-cerfeuil
15min
Gaspacho indien
2 Std.
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Gaspacho asiatique
15min
Vittello tonnato
4h 20min
Gaspacho concombre-feta
10 Min