Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 35.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo al limone
50min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Agnello al vino
40min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo alla romana
1h 10min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25u. 40min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min