Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 35.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Cozze allo zafferano
55 min
Agnello al vino
40min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min
Coniglio alla mediterranea
50min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min