Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- 250 g di riso a chicco corto
-
650
g di brodo di pollo
veya 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- pangrattato
- olio per frittura
- 2 - 3 uova sbattute
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 3.48 g
- Karbonhidrat
- 10.11 g
- Yağ
- 6.49 g
- Lif
- 0.27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocchette di riso al forno
1 Std. 35 Min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Crocchette di tonno
10u.
Frittelle di patate
45 Min
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Canascione
3h 10min
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Crocchette di carne
9h
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Conchiglioni agli spinaci
1 Std. 15 Min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Crocchette di patate
1h 10min